Skip to content

Om Den Dansk Forfatter

Jane Aamund

Hvem er Jane Aamund

Dansk forfatter

Jane Aamund er en kendt dansk børnebogsforfatter. Hun har skrevet over 60 forskellige titler, og hendes værker er blevet oversat til mere end 30 sprog. Hun er født i Danmark og bor også i Danmark med sine to døtre og sin mand. Hendes første bog blev udgivet, da hun kun var 16 år gammel, men det var først i 1993, at Jane blev kendt af hele verden. Det år udkom hendes bog “Den store elefantjagt”.

Hvordan var Jane Aamund og hendes opvækst som barn? Jane Aamund er datter af en læge og politiker. Hendes fars side af familien bestod af forfattere, musikere og kunstnere, som havde en indflydelse på hendes barndom, fordi hun tilbragte tid med dem hver sommer i deres hjem nær Comosøen i Italien. Dette miljø har påvirket Janes liv såvel som hendes arbejde, som ofte afspejles i hendes bøger og historier hun har skrevet igennem tiden.

Jane Aamund var gift med Asger Aamund og har to døtre, som blev født i 1978 og 1982. Sammen bor de på Læsø

Hvordan er Jane Aamunds bøger? Der er mange forskellige emner, som hun har skrevet om, men hendes første bog var “Den store elefantjagt”, som beskrives som en eventyrhistorie med dyr som elefanter, giraffer, næsehorn og krokodiller. Denne bog blev udgivet, da hun kun havde skrevet i fire år, og ikke meget senere blev den en international bestseller

Hvorfor skal du læse Jane Aamunds bøger? Hvis du kan lide at læse historier om eksotiske steder, eller hvis du gerne vil lære mere om dansk kultur, så er denne forfatter måske din tid værd. Hun har skrevet mange forskellige bøger og nogle af hendes mest populære bøger er bla. “Den store elefantjagt” (engelsk udgave), “Don’t Be a Stranger” og “A Man Called Ove”.

about-us-gallery-01
about-us-gallery-03

Books

Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet

0
Adventure Book
0
Child Book
0
How to Book
0
& More

Our Great Team

Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet

team-01

Mary Jackson

Manager
team-02

John Rock

Marketing Manager
team-03

Jessica Stone

Human Resources Manager

Månedens Best Seller!

Bogen Bjergsted Drømme